Pensiunea San Benedictus

Go to content

Main menu

Prezentare

Situată la 15 km de Municipiul Alba Iulia, într-o zona colinară de un pitoresc aparte, pensiunea San Benedictus vă oferă armonia perfectă.
Frumuse
țea irezistibilă a împrejurimilor vă atrage la plimbări, pașii purtându-vă inevitabil pe Valea Cricăului și în pădurea din apropiere.
Aici lini
ștea, armonia, culoarea și bucuria iau imediat locul stresului și freamătului citadin. Înconjurată de mult spațiu verde te poți relaxa pe cinste daca alegi să îți petreci aici un sfârșit de săptămână.

În imediata apropiere se află Biserica veche (din sec. XV) de la al cărei patron, Sfantul Benedict, vine și numele pensiunii.
Arhitectura
și priceperea meșterilor care au făurit aceste edificii se pot vedea încă, modernismul îmbinându-se armonios cu trecutul.

Pensiunea
San Benedictus dispune de 9 camere care satisfac toate cerințele de confort ale turismului modern.

Designul interior al camerelor se folose
ște la maxim de elementele structurale, astfel ca, o bârnă sau o coloană de susținere care trece prin camera este ceva obnuit, sau poate, tocmai acel ceva care rupe monotonia cu care mulți dintre noi suntem obișnuiți în încăperile din oraș.

 

La prima vedere camerele par să fie construite după același tipar, însă o privire mai atentă va face să vă schimbați părerea. Contactul cu lumea exterioară și accesul la informații de ultimă oră este posibil prin rețeaua de televiziune interioară conectată la o antenă de satelit.

Fiecare camer
ă este dotată cu o modernă baie. Spațiul generos alocat sălii de baie, precum și designul modern al acesteia, vine să completeze confortul deosebit al camerelor.

Pensiunea San Benedictus, vă oferă prin restaurantul său o gamă variată de mâncăruri tradiționale românești, gătite de bucătari cu experiență și servite într-o ambianță plăcută.
O spa
țioasă sală de mese, precum și o terasă exterioară vă stau la dispoziție oricând.


 

Pentru rezervare de camere
scrieți-ne folosind formularul
alăturat:


 
Back to content | Back to main menu